SysChat

SysChat (http://www.syschat.com/forum.php)
-   General Tech Support (http://www.syschat.com/general/general-tech-support/)
-   -   web pages don't load properly (http://www.syschat.com/web-pages-dont-load-properly-2450.html)

HeadRJo222 07-25-2007 02:38 PM

web pages don't load properly
 
back ground colors won't load on web pages. I use modzilla but the problem also presents on internet explorer as well. I first noticed it on myspace, the background colors on my page were not visible. I restarted in safe mode and the problem was solved. It's not only the colors, some links aren't visible either. It's obviously a setting problem, but for the life of me i can't figure it out. I've used all the resources that i have available to me with no success. Please help. If anyone knows the solution please respond. Thanks.

mahahaavaahava 07-25-2007 04:25 PM

Hi,

1st thing that comes to mind is that there's something wrong with your displayadapter or it's settings. Try and see if you can see the colors in the image in the following link:

http://www.pagetutor.com/pagetutor/m...s/net216-2.gif

All values other than FFFFFF should show a color.

If not, check your display adapter settings to see that you're running in at least 32 bit colordepth. I suspect not...

HTH

Petri


All times are GMT -4. The time now is 01:11 AM.


Copyright © 2005-2013 SysChat.com


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54